Sztuka kulinarna w teatrze

Wrocławski Teatr Pantomimy zaprasza na pierwsze spotkanie z cyklu "Sztuka Kulinarna". Na pierwszy "ogień" bierzemy "Historię brzydoty", która w poruszający sposób dotyka problemów, które bezpośrednio wiążą się z kwestią żywienia i stosunku do jedzenia.
O przyjemności związanej z jedzeniem i jego przygotowywaniem opowiedzą i na oczach gości przygotują dziennikarka kulinarna i pasjonatka jedzenia Maryla Musidłowska oraz kostiumolog i stylista Adam Królikowski.


Historia brzydoty Anny Piotrowskiej w bolesny i wnikliwy sposób dotyka problemu anoreksji. Niejedzenie stało się jednym z najpoważniejszych problemów psychicznych naszych czasów. Nie dajmy się zastraszyć modzie na rozmiar XXS! Bądźmy modni i zdrowi – jedząc!

Sztuka Kulinarna, czyli jak jeść ze smakiem i ze świadomością. Gotowanie i spotkanie poprowadzą dziennikarka kulinarna i pasjonatka gotowania Maryla Musidłowska oraz kostiumolog i stylista Adam Królikowski. Wspólnie opowiedzą jak jeść i wyglądać dobrze.

Zapraszamy 16 maja o godzinie 18.00 przed przedstawieniem Historia brzydoty. Widzimy się na foyer Sceny na Świebodzkim Teatru Polskiego.

W menu znajdzie się m.in. biało-czerwona Pavlova, czyli prawdziwe źródło rozkoszy i sposób na uwiedzenie każdego, nawet najwybredniejszego podniebienia! Jako danie główne dla Państwa Historia brzydoty.

Wstęp na Sztukę Kuinarną za okazaniem aktualnego biletu na przedstawienie Historia brzydoty.



(-)
Materiał Teatru
30 kwietnia 2014